Klubhuset er nybygget i 2018, på grunden af det tidligere klubhus, som brændte i pinsen 2017.

Huset er moderne både i sin opbygning og i sit udtryk.
Mod vandet findes en fantastisk terrasse med borde og stole, som giver mulighed for at nyde de skønne sommeraftener med en meget flot udsigt til havnen og Guldborgsund.

Klubhuset holdes og passes af klubbens bestyrelse sammen med klubbens medlemmer.

Leje af klubhus:

Uden for sæsonen kan huset lejes til private arrangementer.

Leje aftales med klubhusformanden .-

Klubhuset kan lejes af alle klubbens medlemmer i perioden fra 1. november til 1. april.

Bestyrelsen kan i perioden indtil 1. juni, og efter 1. september, dispensere fra denne periode mod at klubhuset stadig er åbent for øvrige medlemmer og gæster i havnen.

Ønskes det at kunne dække bord m.m. aftenen før er det nødvendigt også at leje huset på denne dag.

Klubhuset skal efter leje afleveres rengjort. Alt bestik skal være vasket og lagt på plads. Borde og gulvet skal være vasket.

Der findes alle former for rengøringsmidler til rådighed i klubhuset.

Priser:

Mandag-torsdag (fra 10-22)                                                      700,-

Fredag, lørdag eller søndag (fra 10-22)                                  1.000,-

Fredag 10.00-søndag 12.00                                                    1.800,-

Fredag 10.00-lørdag 10.00                                                      1.200,-

Lørdag 10.00-søndag 12.00                                                    1.200,-

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte klubhusformanden.

Udendørs arealer og broerne.

Alle arealer og broer vedligeholdes løbende af bestyrelsen og klubbens medlemmer.

Ved særlige opgaver indkaldes til disse bla. via klubbens Facebook side.

Generelt planlægges der 2 årlige aktivitetsdage, hvor alle medlemmer forventes at gøre en indsats for at vedligeholde klubbens faciliteter.

Følgende opgaver og eventuelt andre skal udføres:

- Broer rengøres og evt. males de gule striber.

- Ukrudt fjernes.

- Krukker ordnes.

- Grillen klargøres, gas tjekkes, evt. ny flaske hentes.

- Vinduerne vaskes.

- Alt service tjekkes og forårsvaskes.

- Køleskab og fryser afrimes og afvaskes.

- Reparation af klubhus og diverse træværk males og vedligeholdes.

- Kaspers hus (vore andehus) klargøres.

HUS-

REGLER